Guidad Avslappning & Inspiration – Aligned Mind

Vi behöver den alla med olika intervall och i olika situationer under dagen, återhämtningen. Stunden där vi återfår vårt fokus. Vattenhålet eller skogsdungen där vi finner vår ro. Ge mig den stunden och allt blir bra.

Andra gånger uteblir inspirationen helt. Du behöver vara kreativ men klarar inte av att finns fokuset du söker. Att gå i väg på ett avslappningspass eller inspirationsmöte hinns inte med. Du behöver lösa det och du behöver lösa det nu. Vad gör du?

Välkommen till Aligned Mind. Ett nytt, snabbt och enkelt sätt att göra det på, online eller på plats för att nå den där inre friden som öppnar upp för en mer harmonisk och avslappnad livsstil. Ett tillstånd som när det infinner sig bjuder fram kreativiteten och inspirationen och ett än större lugn såväl som närvaro i nuet.

Såhär fungerar det.
Det är min förmåga att tona in mig på samtliga deltagare och få dom att känna sig fullständigt delaktiga som gör det hela så kraftfull. Alla får vara med, ingen räknas ut. Det är så kraften i kärleken och gemenskapen fungerar.  Alla hjälper till och bidrar med det dom kan. Ingen är mer värd än någon annan. Vi är alla lika värdefulla fast från olika håll. Tillsammans bildar vi helheten som stärker vår egen såväl som gruppens självkänsla.

Mitt bidrag är också att från ett energitillstånd se det inre energi-flödet ni alla har på en såväl gemensam som individuell nivå och därifrån bjuda fram den här gemenskapen med dig själv såväl som med alla andra när vi sammanstrålar i det jag kallar Aligned Mind – Avslappning & Inspiration.

Det handlar om att följa det hela tiden föränderliga flödet i gruppen och från det återspegla händelseförloppet med ord såväl som känslor som gör Aligned Mind – Avslappning & Inspiration så kraftfull. Det är det jag gör under hela sessionen. Aligned Mind – Avslappning & Inspiration hjälper oss alla att hålla fokuset i nuet och för en stund vet vi än mer att det är det här som är källan vi alla hela tiden har möjligheten att hämta vår kraft och inspiration ur.

Källan finns alltid där, den försvinner ingenstans. Det är vårt fokus i kombination med vår medvetenhet som avgör hur mycket i eller ur fokus vi kommer att befinna oss i vårt dagliga liv. Aligned Mind – Avslappning & Inspiration hjälper dig att återskapa det här fokuset och medvetenheten som hela tiden finns där i djupet inom dig. Ett fokus och en medvetenhet som kommer att fortsätta finnas där och som du alltid kan återupprätta kontakten med så ofta du önskar. Det är därför jag även erbjuder Aligned Mind – Avslappning & Inspiration som en APP så att du kan återfå det här fokuset så ofta du vill. APPEN är i videoformat presenteras på Engelska.

Läs mer om appen här.

Åter till startsidan.