Min resa

Att växa som människa och våga ta steget ut i det okända för att där upptäcka det man tidigare trodde var omöjligt. Det är så man växer lite i taget.

Att inte förstå det större sammanhanget höll mig tillbaka i så många år. Jag trodde jag visste hur det fungerade men bevisligen var det inte så. Det fungerade på ett överlevnadsplan, men jag vill inte bara överleva, jag ville leva och jag ville leva och leverera fullt ut. Det var min aningslöshet om det större sammanhanget som gjorde att jag gick bet. Såhär såg mitt liv ut i 37 år. Det var då det hände och vände.

Från att ha loopat mitt liv och spelat det på repeat tog jag 2003 modet till mig och klev rakt ut i det okända. Utan att då förstå det, släppte jag kontrollen jag dittills använt mig av för att bromsa min framfart. Jag kunde inte längre fortsätta som jag tidigare gjort. Det behövdes någonting nytt. Hur mycket nytt det skulle bli skulle jag förstå långt senare. Men här och nu var det förändringen som längre fram skulle leda till ett uppvaknande som skulle genomföras.

Jag har alltid sett och förstått det större perspektivet. Därför trodde jag att alla andra också gjorde det. Det är först när man får perspektiv på det större sammanhanget och begriper att var och en greppar den förståelsen från sin medvetandenivå som förståelsen sakta träder fram. Förståelsen att vi alla är olika.

Bara för att någon säger att någonting är sant så betyder inte att det är så. Dom kanske tror att det är sant men på en djupare medvetandenivå finns det en betydligt enklare förklaring till vad det är som egentligen pågår. Allt det här började sakta falla på plats när böcker, kurser, samtal, sökande på internet och så många andra faktorer över tid ledde till att jag började fungera på en helt ny medvetandenivå.

Det handlar därför om att begripa varför man greppar det som fungerar såväl som det som inte fungerar och därefter väver dessa två koncept samman till ett. Det här är orsaken till varför livet består av en mix av det som fungerar och inte fungerar.

Idag har jag greppar det jag tidigare inte begrep. Idag begriper jag hur man separerar greppet kaoset (det som inte fungerar) och ordningen (det som fungerar) har om varandra. En förståelse som lett till att jag sedan 2006 gjort det här till mitt yrke.

Att få uppleva glädjen och förståelsen som uppstår när klienterna gör små såväl som stora framsteg är mitt varför. Snacka om drömjobb när leendet strålar inom mig från klientens själ och därifrån studsar tillbaka till deras. Det är det bästa tacket man kan få och ge tillbaka.

Din potential finns alltid där. Den har bara varit gömd. Tillsammans förverkligar vi dina drömmar. Tack till alla jag redan mött och framöver kommer att möta. Alltid en ny resa och ett nytt sätt att nå målet på. Och jag får vara med varenda gång. Min själ tackar din.