Till dig som varit på retreat

och kommit hem med så höga energier att du i flera dagar och ibland veckor känna dig känslomässigt hög. Det blir så när man arbetar med sig själv på djupet. Du vill utvecklas.

Du startar en inre process som bekräftas i den fysiska såväl som känslomässiga upplevelsen du sen får. En själslig semester som fyller dig med energi.

Det är ett beroendekallande tillstånd som gör att du vill ha mer. Det här är ett klassiskt skifte som så många inklusive mig själv upplevt. Man gör någonting bra för sig själv och upplever resultat.

Det är när man tappar den här energin som besvikelsen kan infinna sig. Man kan känner sig misslyckad utan att förstå varför det är så. Man kanske tänker tanken – kan jag inte få stanna kvar i det här tillståndet resten av mitt liv? Lika plötsligt som man befann sig i känsloruset , lika snabbt är man nere på jorden igen.

Det fina i det här är att du inte har misslyckats. Istället har du upplevt vad som är möjligt. Vilket är att befinna sig i en mer expanderad medvetenhet.

Om du känner igen dig i den här beskrivningen och vill uppleva det igen. Då kan jag varmt rekommenderad den intuitivt guidade avslappningen jag leder varje vecka. En prenumerationstjänsten du alltid har med dig i din mobil eller surfplatta och som du kan lyssna på när du behöver fylla på din energi eller bli inspirerad.

Lyssna så mycket och så ofta du vill. Du har dessutom tillgång till alla redan producerade inspelningar sen augusti 2020. Vi snackar alltså 52–53 inspelningar varje år.

Prova på i 14 dagar innan du bestämmer dig.