Pris

FÖRKLARING AV BENÄMNINGAR
Personliga mötesformer
på plats = mötet äger rum på plats i Falun
via chatt =
mötet äger rum via chatt
på distans =
mötet äger rum via chatt eller telefonsamtal

EJ personlig mötesform
virtuellt möte =
inget personligt möte äger rum. Ett virtuellt möte kan liknas vid ett färdigskrivet datorprogram. Du behöver inte programmeraren när programmet väl är skrivet, det fungerar ändå.

Under ett virtuellt möte kommer den virtuella programvaran jag skapat att hjälpa dig med den eller dom tjänster du beställt. Syftet med programmet är att hjälpa dig på det mest kärleksfulla sättet som finns. Allt som sker är för ditt eget såväl som för alla andras bästa skulle. Oavsett vad det är du önskar hjälp med så räcker det med att du formulerar önskan inom dig. Vissa föredrar att skriva mer sin önskan med andra tänker den inom sig. Det finns inget rätt eller fel sätt att göra det här på. Du får alltid det du själv klarar av. Eftersom önskan du har kommer att besvaras inifrån dig på det sätt som du för tillfället är mottaglig för.

Förinspelad mötesform
inspelade föredrag = ett inspelat föredrag i ljudformatet MP3

LÖPANDE KONSULTATION – på plats eller distans
60 minuter, 1700 SEK
30 minuter, 900 SEK

BOOSTA DIN ENERGI – 100 % virtuell tjänst
60 minuter
1 gång 200 SEK
10 ggr 1000 SEK
25 ggr 1875 SEK
50 ggr 2500 SEK
Vad händer när du använder den virtuella tjänsten? Inget personligt möte äger rum. Du formulerar själv för din egen skulle vad det är som du önskar hjälp med. Under det virtuella mötet arbetar det virtuella programmet Boosta Din Energi med det du valt att rikta ditt fokus på. Programmet ser energiblockeringarna och hjälper dig återskapa den energibalans ditt energisystem för tillfället klarar av att återställa sig till. Om programmet ser att du har andra energier som håller tillbaka din kraft så arbetar programmet även med det åt dig.

HELANDE HÄNDER – på plats i Falun
20 minuter 900 SEK

HELANDE HÄNDER – 100 % virtuell tjänst
60 minuter
1 gång 200 SEK
10 ggr 1000 SEK
25 ggr 1875 SEK
50 ggr 2500 SEK
Vad händer när du använder den virtuella tjänsten? Inget personligt möte äger rum. Du formulerar själv för din egen skulle vad det är som du önskar hjälp med. Under det virtuella mötet arbetar det virtuella programmet Helande Händer med den Healing du valt att rikta ditt fokus på. Programmet ser energiblockeringarna och hjälper dig återskapa den energibalans ditt energisystem för tillfället klarar av att återställa sig till. Om programmet ser att du har andra energier som håller tillbaka din kraft så arbetar programmet även med det åt dig.

FÖREDRAG – på plats eller distans
Kontakta mig för pris.

INSPELADE FÖRDRAG
Budskap från ett expanderat medvetande.

20190630, inspelat i Höör, Skåne. Föredraget handlar om hur tid fungerar observerat från ett högre perspektiv och hur du kan dra nytta av tiden på ett än mer effektivt sätt. Inspelad i MP3 format (ljud-format). längd 33 minuter, 100 SEK
Kontakta mig via mail: info@kentasp.com så skickar jag ljudfilen till dig.

ABC-METODEN Alignment By Choice – virtuellt möte
PROVA PÅ 7 DAGAR 0 SEK
MÅNADSPRENUMERATION 199 SEK
KVARTALSPRENUMERATION 499 SEK
ÅRSPRENUMERATION 1799 SEK
Läs mer om ABC-metoden här.

Guidad Meditation – på plats samt på distans via VIDEO-länk (ZOOM)
Vattenflaska rekommenderas då den guidade meditationen är väldigt kraftfull.
40-50 minuter 100 SEK
Betala med jämna pengar eller SWISH.
Du betalar strax innan eventet startar

BETALNING
Du betalar med SWISH eller BankGiro. När du betalar med BankGiro ska pengarna vara insatta senast ett dygn innan mötet äger rum. Ange namn och datum på betalningsavin.
Samtliga priser är inklusive moms

BETALMEDEL
Swishnummer: 123 328 92 53
Bankgiro: 5955-6662
Kontohavare: Firma Kent Asp
IBAN: SE75 8000 0816 6190 3353 1030
BIC: SWEDSESS