Pris

FÖRKLARING AV BENÄMNINGAR
på plats =
mötet äger rum på plats i Falun
via chatt =
mötet äger rum via chatt
på distans =
mötet äger rum via chatt eller telefonsamtal
virtuellt möte = inget personligt möte äger rum
inspelade föredrag = ett inspelat föredrag i ljudformatet MP3

LÖPANDE KONSULTATION – på plats eller distans
30 minuter, 900 SEK (pris & tid from 2020-01-01, 25 minuter, 995 SEK)
60 minuter, 1700 SEK (pris from 2020-01-01, oförändrat SEK)

BOOSTA DIN ENERGI – virtuellt möte
20 minuter, 500 SEK
Vad händer när jag arbetar under det virtuella mötet med mitt vidgade medvetande? Inget personligt möte äger rum. Du berättar vad du önskar hjälp med när jag hjälper dig att Boosta Din Energi genom att skriva det i klartext när du bokar den här tiden online. Jag ser energiblockeringarna i det du beskriver och hjälper dig återskapa den energibalans ditt energisystem för tillfället klarar av att återställa sig till. Om jag ser att du har andra energier som håller tillbaka din kraft så arbetar jag även med dom åt dig.

HELANDE HÄNDER – virtuellt möte
20 minuter, 500 kr
Vad händer när jag arbetar under det virtuella mötet med mina Helande Händer? Inget personligt möte äger rum. Du berättar vad du önskar hjälp med under healingen genom att skriva det i klartext när du bokar den här tiden online. Jag ser energiblockeringarna i det du beskriver och hjälper dig återskapa den energibalans ditt energisystem för tillfället klarar av att återställa sig till. Om jag ser att du har andra energier som är låsta i ditt system så arbetar jag även med dom åt dig.

FÖREDRAG
Kontakta mig för pris.

INSPELADE FÖRDRAG
Budskap från ett expanderat medvetande.

20190630, inspelat i Höör, Skåne. Föredraget handlar om hur tid fungerar observerat från ett högre perspektiv och hur du kan dra nytta av tiden på ett än mer effektivt sätt. Inspelad i MP3 format (ljud-format). längd 33 minuter, 100 SEK

ABC-METODEN Alignment By Choice
PROVA PÅ 7 DAGAR 0 SEK
MÅNADSPRENUMERATION 199 SEK
KVARTALSPRENUMERATION 499 SEK
ÅRSPRENUMERATION 1799 SEK

Vad händer när jag arbetar under distansmötet med mina Helande Händer? Inget personligt möte äger rum. Du berättar vad du önskar hjälp med under healingen genom att skriva det i klartext när du bokar den här tiden online. Jag ser energiblockeringarna i det du beskriver och hjälper dig återskapa den energibalans ditt energisystem för tillfället klarar av att återställa sig till. Om jag ser att du har andra energier som är låsta i ditt system så arbetar jag även med dom åt dig.

Guidad Meditation/Gruppmeditation på mässor
Vattenflaska rekommenderas då den guidade meditationen är väldigt kraftfull.
40-50 minuter 100 SEK
Betala med jämna pengar eller Swish.
Betalning ca 10 minuter innan vi kör igång vid dörren till grupphealingen.

PRIVATPERSONER
Du betalar med swish, kontanter eller BankGiro. När du betalar med BankGiro ska pengarna vara insatta senast ett dygn innan mötet äger rum. Ange namn och datum på betalningsavin.
Samtliga priser är inklusive moms

FÖRETAG
Du betalar med Swish, kontanter eller BankGiro. När du betalar med BankGiro ska pengarna vara insatta senast tio dagar efter det att mötet ägt rum. Ange företagsnamn, datum samt eventuell referens.
Samtliga priser är exklusive moms

BETALMEDEL
Kort, Swish, BankGiro, Kontant
”Swish-nummer 123 328 92 53″
”BG 5955-6662”

ANDRA EVENEMANG
se arrangemangets prissättning