Evenemang Oktober-December 2024

DECEMBERPERSONLIG UTVECKLING 1 ÅR
Ett årsprogram där vi börjar där du är. En inre resa som hjälper dig att lämna historiska händelser bakom dig för gott. Känslorna och minnena som finns där men som du inte längre triggar dig. Istället är du trygg när du ser tillbaka på det som en gång var dina triggers. Oavsett hur traumatiskt du upplever tidigare trauman på repeat så går det att stoppa den här kemiska signaleringen som återupprepar tidigare tunga känslor, upplevelser och minnen.

Allt det här gör att du över tid lär dig att balans du tidigare saknat nu finns där. Du känner dig trygg, bekväm och tillfreds med dig själv. Förändringen är en process som gör att du kommer att uppleva protester från hur det tidigare varit. Protesterna du upplever är det du tidigare identifierat dig med. Du avprogrammerar dig därför från det som tidigare triggat dig. En avprogrammering som jag hjälper dig igenom. Du slutar därför prenumerera på den kemiska signalen som formades när traumat en gång skapades. Allt för att du med min hjälp valt att inte längre trigga på historiska händelser du kanske inte ens minns. Ändå kan vi med hjälp av MINDKNOWLOGY nå all den här informationen. Det här är en terapi jag utvecklat och framgångsrikt använt mig av sedan 2004. Därför kan du nu sluta lyssna efter, reagera på och aktivera igång ett trauma eller en post traumatisk stress.

UTVECKLA DIN VERKSAMHET 2 ÅR
Från nystart till koncernnivå. Alla behöver feedback. Att nå det optimala när allting alltid fungerar utan minsta lilla friktion. Då ler man och går vidare till nästa uppdrag. Det är när det inte fungerar som man vill veta varför, samt hur man löser det.

När du har frågetecken som ska omvandlas till utropstecken. När du vill få en djupare förståelse av psykologin du tillämpar. När du är redo att skapa den där inre förändringen som leder till ett bättre mående för dig själv och dom i din omgivning. Oavsett vad det är som du vill fokusera på så finns jag där för att hjälpa dig ta nästa steg.

Tillsammans får vi det att hända. Kontakta mig för ett inledande samtal så tar vi det därifrån.