Evenemang Oktober-December 2023

OKTOBER

1 Rättvik – En alternativ mässa för Kropp & Själ

Kryssning med tidningen NÄRA
8/10 sö-må Budskap från andevärlden

21-22 Avesta

28-29 Solna – Harmoniexpo
lö 09.30-18.00
sö 09.30-18.00
Monter HALL C RAD 9A

NOVEMBER

4-5 Borås – Mysteriummässan
Plats: Åhaga i Borås

10-12 Allt för hälsan – Älvsjömässan

11 Ludvika – Gräsberg Folkets Hus – Hälsans Dag

DECEMBER

1-3 DECEMBER – SPÖKJAKT #4 CRUISE TALLINK & OCEAN DREAM
Häng med på en fantastisk resa till havs där du kan njuta av havet, maten, sällskapet där vi utställare och arrangörerna kompletterar med underhållning på så många olika plan och djup. Det här är tredje gången evenemanget arrangeras och det kommer att bli många fler framöver.

PROVA PÅ I MONTERN
Besök mig på mässan
PERSONLIG COACHNING
FÖRETAGS COACHNING

ÅRSPROGRAM SOM ERBJUDS:
– UTVECKLA DIN VERKSAMHET 2 ÅR
– PERSONLIG UTVECKLING 1 ÅR

PROVA PÅ i montern
Besök mig på mässan

Vill du veta varför livet låser sig och hur du löser det?
Att våga ta steget och leva fullt ut. Att inte hålla tillbaka utan gå all in. Det är en dörr många vill öppna men få som gör. Nu kan du ta dom här stegen tillsammans med mig. Jag möter dig där du är. Sen arbetar vi oss fram till din unika lösning. Det spelar ingen roll hur ditt tidigare liv har sett ut. Jag hjälper dig att hitta rätt så att du kan nå dina nya mål.
Kom förbi min monter så visar jag hur det fungerar.PERSONLIG UTVECKLING 1 ÅR
Ett årsprogram där vi börjar där du är. En inre resa som hjälper dig att lämna historiska händelser bakom dig för gott. Känslorna och minnena som finns där men som du inte längre triggar dig. Istället är du trygg när du ser tillbaka på det som en gång var dina triggers. Oavsett hur traumatiskt du upplever tidigare trauman på repeat så går det att stoppa den här kemiska signaleringen som återupprepar tidigare tunga känslor, upplevelser och minnen.

Allt det här gör att du över tid lär dig att balans du tidigare saknat nu finns där. Du känner dig trygg, bekväm och tillfreds med dig själv. Förändringen är en process som gör att du kommer att uppleva protester från hur det tidigare varit. Protesterna du upplever är det du tidigare identitfierat dig med. Du avprogrammerar dig därför från det som tidigare triggat dig. En avprogrammering som jag hjälper dig igenom. Du slutar därför prenumerera på den kemiska signalen som formades när traumat en gång skapades. Allt för att du med min hjälp valt att inte längre trigga på historiska händelser du kanske inte ens minns. Ändå kan vi med hjälp av MINDKNOWLOGY nå all den här informationen. Det här är en terapi jag utvecklat och framgångsrikt anvät mig av sedan 2004. Därför kan du nu sluta lyssna efter, reagera på och aktivera igång ett trauma eller en post traumatisk stress.

Varmt välkommen till min monter så demonstrerar jag det för dig. Eller om du vill att jag kontaktar dig efter kryssningen. Hur som. Ta en sväng förbi min monter på Seaside Bar våning 6 så ses vi där. Grymt välkommen.

UTVECKLA DIN VERKSAMHET 2 ÅR
Från nystart till koncern nivå. Alla behöver feedback. Det optimala när allting alltid fungerar utan minsta lilla friktion. Då ler man och går vidare till nästa uppdrag. Det är när det inte fungerar som man vill veta varför samt hur man löser det.

När du har frågetecken som ska omvandlas till utropstecken. När du vill få en djupare förståelse av psykologin du tillämpar. När du är redo att skapa den där inre förändringen som leder till ett bättre mående för dig själv och dom i din omgivning. Oavsett vad det är som du vill fokusera på så finns jag där för att hjälpa dig ta nästa steg.

Tillsammans får vi det att hända. Kontakta mig för ett inledande samtal så tar vi det därifrån.

Grupphealing med Energisång
Välkommen till en stunds avslappning där jag med hjälp av allas energier skapar en intuitivt inkluderande berättelse som jag varvar med stärkande energisång.