Evenemang Oktober-December 2022

DECEMBER

2-4 DECEMBER – SPÖKJAKT #3 CRUISE TALLINK & OCEAN DREAM
Häng med på en fantastisk resa till havs där du kan njuta av havet, maten, sällskapet där vi utställare och arrangörerna kompletterar med underhållning på så många olika plan och djup. Det här är tredje gången evenemanget arrangeras och det kommer att bli många fler framöver.

PROVA PÅ I MONTERN
Besök mig på mässan – Seaside Bar VÅN 6
PERSONLIG COACHNING
FÖRETAGS COACHNING

KONFERENSEN VÅNING 5 LÖRDAG 20:00 (Svensk tid)

GRUPPHEALING MED ENERGISÅNG

ÅRSPROGRAM SOM ERBJUDS:
UTVECKLA DIN VERKSAMHET 2 ÅR – PERSONLIG UTVECKLING 1 ÅR

PROVA PÅ i montern
Besök mig på mässan – Seaside Bar VÅN 6

Vill du veta varför livet låser sig och hur du löser det?
Att våga ta steget och leva fullt ut. Att inte hålla tillbaka utan gå all in. Det är en dörr många vill öppna men få som gör. Nu kan du ta dom här stegen tillsammans med mig. Jag möter dig där du är. Sen arbetar vi oss fram till din unika lösning. Det spelar ingen roll hur ditt tidigare liv har sett ut. Jag hjälper dig att hitta rätt så att du kan nå dina nya mål.
Kom förbi min monter så visar jag hur det fungerar.

MISSA INTE! ÄVEN I KONFERENSEN VÅNING 5 LÖRDAG 20:00 (Svensk tid)
Grupphealing med Energisång
Varmt välkomna till en stunds avslappning. Kom som du är. Jag ser allt som energier. Under sessionen tonar jag in mig på samtliga deltagare så att ni inifrån er själva med min hjälp man öppna upp för en kontakt med er själ. Väl där kan ni sen under min guidning släppa taget om sånt ni burit på och nu är redo att frigöra från ert inre.
Tid 30-45 minuter
Fri entré

PERSONLIG UTVECKLING 1 ÅR
Ett årsprogram där vi börjar där du är. En inre resa som hjälper dig att lämna historiska händelser bakom dig för gott. Känslorna och minnena som finns där men som du inte längre triggar dig. Istället är du trygg när du ser tillbaka på det som en gång var dina triggers. Oavsett hur traumatiskt du upplever tidigare trauman på repeat så går det att stoppa den här kemiska signaleringen som återupprepar tidigare tunga känslor, upplevelser och minnen.

Allt det här gör att du över tid lär dig att balans du tidigare saknat nu finns där. Du känner dig trygg, bekväm och tillfreds med dig själv. Förändringen är en process som gör att du kommer att uppleva protester från hur det tidigare varit. Protesterna du upplever är det du tidigare identitfierat dig med. Du avprogrammerar dig därför från det som tidigare triggat dig. En avprogrammering som jag hjälper dig igenom. Du slutar därför prenumerera på den kemiska signalen som formades när traumat en gång skapades. Allt för att du med min hjälp valt att inte längre trigga på historiska händelser du kanske inte ens minns. Ändå kan vi med hjälp av MINDKNOWLOGY nå all den här informationen. Det här är en terapi jag utvecklat och framgångsrikt anvät mig av sedan 2004. Därför kan du nu sluta lyssna efter, reagera på och aktivera igång ett trauma eller en post traumatisk stress.

Varmt välkommen till min monter så demonstrerar jag det för dig. Eller om du vill att jag kontaktar dig efter kryssningen. Hur som. Ta en sväng förbi min monter på Seaside Bar våning 6 så ses vi där. Grymt välkommen.

UTVECKLA DIN VERKSAMHET 2 ÅR
Från nystart till koncern nivå. Alla behöver feedback, så även företagsledare som koncernchefer. Det optimala är att allting alltid fungerar perfekt utan minsta lilla friktion. Det är när det inte gör det och man inte ser orsaken till varför friktionen kvarstår som frustration kan uppstå.

Om du vill veta varför alla dessa friktioner fortsätter gnaga i ditt inre och hur du synliggör den eller dom bakomliggande orsakerna till varför det är så. Då är det här för dig.

Det är när du vet som du kan ta nästa steg och göra någonting aktivt åt det. Det här är en av sakerna jag erbjuder när ert företag väljer att samarbeta med mig.

Varmt välkommen med dina frågetecken så lär jag dig att omvandla dom till utropstecken.