Mitt arbetssätt

Vad går Livs Transformation ut på?
Metoden går ut på att lokalisera orsaken till varför hinder existerar som stoppar den utveckling man önskar. Verktygen jag använder mig av för att nå orsaken är mitt medvetande. Nivån jag arbetar på är där det behövs. Det du behöver göra är att berätta vad det är du önskar hjälp med så tar vi det därifrån.

Rädsla är den enda byggstenen som kan skapa separation i en människas liv. Din historia berättar hela sanningen om dig. Oavsett vad du blivit lärd som är baserat på rädsla så är det inlärd kunskap. Allt du blivit lärd kan ersättas med ny kunskap.

Jag kan hjälpa dig med din Livs Transformation. Förutom det jag uppfattar med mina fem sinnen ser jag även allting som energier. Därför är jag inte låst av tiden. I ett kvanttillstånd existerar ingen tid, allting sker samtidigt. Därför existerar din såväl som alla andras ”tidslinjer” i fältet. Jag når allt längs din tidslinje som skapar rädslor i ditt liv. Berätta vad du vill förändra i ditt liv så ska jag visa dig hur du kan skapa den förändringen. Du är välkommen att besöka mig på mässan och få reda på mer. Eller boka ett kostnadsfritt inledande möte online via chatt så tar vi det därifrån.