Healing

Healing betyder hel. En healer kan aldrig hela någon. Som healer speglar jag det du redan har inom dig. Healing handlar därför alltid om att bli medveten på ett djupare plan. Ibland händer absolut ingenting under en healing. Ibland skiftar det som var ur balans till ett mer balanserat tillstånd.

Min funktion som healer är att medvetandegöra varför en obalans existerar så att du kan ändra ditt förhållningssätt till det. Helt enkelt bli medveten om varför det existerar en obalans och förändra ditt förhållningssätt till det oavsett om du är medveten om att det var det som inträffade eller inte. Att medvetandegöra någonting för dig behöver inte betyda att jag säger det till dig med ord. Under healingen är det en energiarbete som pågår. Det är ofta där medvetandet man har skiftar från ett omedvetet till mer medvetet tillstånd. Ofta utan att man efter healing har någon som helst aning om vad det var som hände. Ändå har det visat sig att healing har fungerat gång efter gång. Givetvis aldrig med någon garanti på att det blir så. Det händer även att den som tar emot healingen inte upplever någonting vilket inte är likställt med att ingenting inträffat.

Det många upplever efter en healing är att dom känner sig mer avslappnade. Att befinna sig mer i nuet och känslan av att ha ett större fokus samt mindre smärta är något flera berättat efter healingen.

Jag erbjuder två former av distanshealing.

  • Distanshealing med återkoppling
  • Distanshealing utan återkoppling

Distanshealing med återkoppling fungerar så att du bokar en tid när distanshealingen kör igång. När healingen är klart kontaktar jag dig och gör en återkoppling.

Distanshealing utan återkoppling är en helt energibaserad tjänst. Energier så som vi känner till dom enligt Newtons fysik fungerar inte på samma sätt när man lämnar den förklaringsmodellen på hur verklighet fungerar. Kvantfysik och fysiken där bortom har helt andra spelregler. Det är här energitjänsten jag programmerat likt ett datorprogram hjälper dig att ta emot healingen från dig själv. Det här gör att jag kan erbjuda den här tjänsten till ett betydligt lägre pris eftersom jag inte behöver närvara fysiskt under distanshealingen. Det du betalar för är min förmåga att skapa ett sådant här program.

DISTANSHEALING
Distanshealing med återkoppling
15+15 minuter 900 SEK

Distanshealing utan återkoppling
1 gång 15 minuter 200 SEK (200 SEK/gång)
10 gånger 15 minuter 1000 SEK (100 SEK/gång)
25 gånger 15 minuter 1875 SEK (75 SEK/gång)
50 gånger 15 minuter 2500 SEK (50 SEK/gång)

Du köper ett paket och bokar det online första gången. Därefter håller du själv räkningen på hur många gånger du har kvar att använda. Du får därför ingen påminnelse via sms och e-post som du fick inför första distanshealingen. Tjänsten slutar fungera efter att du har förbrukat antalet healingsessioner du har beställt. Du kan inte överdosera distanshealingen utan återkoppling. Om du behöver köra tre sessioner i rad, gör det. Du känner själv bäst ditt eget behov. Följ alltid din egen magkänsla. Vad känns rätt för dig? Den inre kompassen har aldrig fel.

Oavsett vilken distanshealing du väljer så pågår den tills den är klar även om det står 15 eller 30 minuter när du bokar.

När du ska ta emot healingen. Se till att du har det lugnt runt omkring dig. Avsätt gärna egentid såväl före som efter healingen. Många somnar under healingen. Därför kan det vara bra att ha tid avsatt efter healingen så att du kan sova klart. Många blir törstiga så ställ gärna fram vatten.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0