Guidad Grupphealing

Intuitivt guidad Grupphealing
Varmt välkommen till en upplevelse utöver det vanliga. En guidad grupphealing där jag i berättarform målar upp en berättelse som utgår från alla som närvarar i rummet. Under den kraftfullt guidade grupphealingen tonar jag intuitivt in mig på dig som individ såväl som gruppen som ett kollektiv. Det är min förmåga att se allting som energier som gör att jag kan skapa en sådan berättelse. Det är en läkande berättelse som medvetandegör sådant du burit på i ditt inre och som du nu är redo att möta och skapa balans med. Avslappningen du upplever under grupphealingen kan variera från lätt avslappning till djup sömn. Oavsett hur just din avslappning ser ut så kommer all information att nå dig oberoende om du minns den eller inte. Alla får alla information på ett energiplan. Under tiden grupphealingen pågår hjälper jag alla genom att forma berättelsen utefter energierna som hela tiden förändras i rummet. När tiden för healingen närmar sig sitt slut har energierna i rummet landat. Om du sovit en stund vaknar du sakta upp igen. Det är min förmåga att hjälpa dig att balansera dina energier som varit ut fokus som gör att en guidad grupphealingen blir så kraftfull. Under, efter och ibland även före grupphealingen startat upplever många ett lugn dom tidigare inte varit i kontakt med. Ett lugn som för många stannar kvar över en längre tid. Detta är bara några av dom positiva effekter många berättat om efter en sådan upplevelse. Slappna därför av och luta dig tillbaka i stolen och följ med på en energiresa i ditt inre.

Visste du att allt du lärt dig kan ersättas med ny kunskap? Du är bara din historia så länge du väljer att identifiera dig med den. När du inte längre väljer att identifiera dig med din historia kan den inte heller längre forma din identitet. Därför kan du under grupphealingen om du är redo släppa dom delar av din identitet som inte längre stödjer den du nu välja att göra så.

Vill du efter grupphealingen gå än djupare och arbeta med väldigt specifika saker i din identitet? Boka då konsultationen ”Livs Transformation” med mig. Vattenflaska rekommenderas då den guidade grupphealingen är väldigt kraftfull. Du betala på dörren 10 minuter innan eventet som pågår upp till 50 minuter startar. 100 kronor. SWISH eller jämna kontanter. Grupphealingen från samtliga event spelas in och kan köpas för en hundring direkt efter eventet. Inspelningen mailas till dig.