Olika föredrag som kan erbjudas

Observera att utbudet kan variera då föreläsningslokal inte alltid finns tillgänglig på samtliga orter.

Grupphealing med Energisång
Under Grupphealingen som varvas med Energisång tonar jag in mig på samtliga deltagare. En intoning som formas till en intuitivt balanserande berättelse med stärkande energisång som guidar dig in i ett än mer avslappnat tillstånd.

Det är en inbjudan där samtliga deltagare kan välja att öppna upp sig för en inkluderande gemenskap. En inbjudan där du inifrån dig själv öppnar upp för möjligheten att bli sedd på ett inkluderande sätt.

Många känner av den här energin, ibland dagar innan eventet startar. Därför kan du före såväl som under och efter eventet uppleva en samhörighet med dig själv du tidigare inte haft.

Föredraget: från Mystik till Logik via Kvantfysik
Det går nu att med logik förklara det många blivit lärda är mystik. Bron dit går via enkel kvantfysik. Att bli helad där man blivit delad är kroppens naturliga sätt att läka det som varit ur balans. Källgranskning av dina känslomässiga, intellektuella och andliga val är därför dit du ska rikta ditt fokus. Du ska göra det eftersom dom skapar helhetsupplevelsen du nu har.

Under föredraget berättar jag om min resa och hur jag med kunskap och visdom började må all bättre desto mer jag upphörde med obalanserade beteenden. Oavsett om dom var på ett fysiskt, känslomässigt, logiskt eller andligt plan så gick det att med det jag tidigare uppfattat som mystik nu med logik förklara.

Det var så jag steg för steg omvandlade mitt mindre bra mående till ett numera väldigt balanserat välmående.

Under föredraget kommer jag att ge dig praktiska exempel på varför du gör som den gör samt hur du kan förändra det genom att förändra förståelsen du har om dig själv. Där reslutatet blir att du leder dig istället för att din historia fortsätter förleda dig.

Förköp:
För dom två föredragen:

– Från Mystik till Logik via Kvantfysik
– Grupphealing med Energisång

Förköp i min monter
Tid: 50 minuter
Entré: 200 kr
Entré + MP3 ljudinspelning: 250 kr
Betalning: Kontant eller SWISH