Evenemang

Observera att utbudet kan variera då föreläsningslokal inte alltid finns tillgänglig.

  • MindKnowLogy betyder ”Känn Ditt Sinne”
  • Föredraget ”från mystik till logik via kvantfysik”
  • Grupphealing med energisång

Mindknowlogy
Själsdörren till dina fysiska och andliga sinnen som öppnar svaren på dina känslomässiga, fysiska, mentala och andliga blockeringar.
Jag erbjuder dig coachning som transformerar ditt liv. Jag gör det genom att möta dig där du är. Genom att vidga mitt medvetande når jag hela vägen in till kärnan i ditt mindset. Platsen där programmeringen du nu följer finns installerad. Du behöver därför inte veta vad det är som är i obalans. Det lämnar du till mig. Jag har lärt mig att spåra vart dom obalanserade programmeringarna befinner sig. Tillsammans hittar vi din lösning.
MINDKNOWLOGY
coaching that transforms your life

Föredraget: från Mystik till Logik via Kvantfysik
Det går nu att med logik förklara det många blivit lärda är mystik. Bron dit går via enkel kvantfysik. Att bli helad där man blivit delad är kroppens naturliga sätt att läka det som varit ur balans. Källan du lever i enighet med levererar den kroppsliga upplevelsen du får. Därför är det källans tillflöde till kroppen som avgör upplevelsen du sedan får. Källgranskning av dina känslomässiga, intellektuella och andliga val är därför det du ska rikta ditt fokus mot. Du ska göra det eftersom dom tillsammans skapar helhetsupplevelsen du nu har.

Grupphealing med Energisång
Under Grupphealingen som varvas med Energisång tonar jag in mig på samtliga deltagare. En intoning som formas till en intuitivt balanserande berättelse med stärkande energisång som guidar dig in i ett än mer av avslappnat tillstånd.

Det är en inbjudan där samtliga deltagare kan välja att öppna upp sig för en inkluderande gemenskap. En inbjudan där du, om du så väljer, inifrån dig själv öppnar upp för möjligheten att bli sedd på ett inkluderande istället för som man ibland upplever uteslutande sätt.

Många känner av den starka närvaron av den här energin formar ibland dagar innan eventet startar. Därför kan du före såväl som under och efter eventet uppleva en samhörighet med dig själv du tidigare inte varit i kontakt med. En enighet som många väljer att stannar kvar i.