Make it happen

Förändring kan se ut på så många olika sätt. En del är redo att ta nästa steg i sin redan fantastiska livs-utveckling medan andra känner sig mindre lyckade vilket ofta stoppar dom från att ens ta våga.

Oavsett vart du för tillfället befinner dig så kommer det alltid att finnas mer att upptäcka. Mer att lära sig om, och när du kommit dit, än mer att ge till dig själv genom ett personligt växande, livet ut.

Att våga vara nyfiken, att återgå till det du gjorde som barn när du utforskade världen och hela tiden lära dig nya saker. Det är vad personlig utveckling handlar om. Att utveckla det du blivit lärd är invecklat. Att ifrågasätta om det verkligen är sant. Därför behöver du backa bandet och ta reda på om delar av det du blivit lärd låser dig från att utvecklas.

Just because you were taught the most optimal truth at an earlier point in life by those who then passed that knowledge on to you does not mean that it is the most optimal truth. It just means that others perceived it that way.

För att du ska kunna utvecklas och växa till nya höjder behöver du ifrågasätta allting som du tagit till dig och blivit lärd. Tar kunskapen dig in i en återvändsgränd? Du behöver syna det här eftersom det inte finns några återvändsgränder. Alla återvändsgränder är i grund och botten en illusion skapad av oss människor. Vi har skapat dom och därför kan vi även välja att inte längre skapa en verklighet där vi upplever oss vara fångade i dom.

Om du upplever att det finns smidigare sätt att göra saker på. Då är det sant. Då finns det saker som du är redo att syna, ifrågasätta och sedan sluta följa.

Gör det och omformar verkligheten så som du nu önskar leva den.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0