En ny tid ska komma nu

Det nya är inte det gamla. Det är nytt nu. Allting är nytt. Ingenting är som det tidigare varit. Det är glömt nu, det är historia. Skaka om grundvalarna och glöm för evigt. Du skapar inte nytt med gammalt. Det fungerar inte och kommer heller aldrig att göra så. Därför kan du inte lita på tidigare beprövade koncept eftersom de föder sin näring och kunskap ur det som har varit. Historia är vad det är. Det är allt det är, historia.

En ny tid ska komma nu, en ny dimension som aldrig tidigare skådats. Det är ett välkomnande många längtat efter men ändå inte vetat någonting om. Innan det är här finns ingen närvaro av dess existens annat än förnimmelsen av att förändringen är det som är på väg. Därför existerar ännu ingen konceptuell förståelse av vad det är som komma ska. Det kan inte göra det eftersom det tidigare inte funnits närvarande i vårt medvetande. Vi vet det vi vet. Det är allt vi vet. Resten är ännu okänt.

Var modig och släpp fram den våg av känslor som kommer från ditt inre. Öppna upp nu och tillåt ett varande som aldrig tidigare skådats att ta plats inom dig. Det är här vi är nu i det universella nuet. Det är oss själva vi välkomnar när vi öppnar upp för en mer grandios helhet av det vi alltid är men i den form vi befunnit oss inte ännu inte varit kapabla att framställa.

Våga öppna upp nu och tillåt det som kommer till dig och låt det framträda genom dig i sin mest storslagna form. Upplev att det är du som vidgar dig själv inifrån och ut. Det är du som blir en än mer mångfasetterad upplevelse av den du är. Nu framträder möjligheten att uppleva dig själv på det här nya sättet.

Det är på gång nu. Vägen är öppen och framtiden kommer att visa oss vad det är och vad det har att erbjuda. Kanske är upplevelsen likstämd för envar, kanske inte. Det är först när det gått en tid och upplevelserna blivit till en samlad erfarenhet som vi vet vad det nya kommer att betyda och vad det kommer att innebära. Känslan är att orden som nu existerar saknar tillräcklighet för att på ett ärligt sätt beskriva det som komma ska. Just nu är vi i inledningsfasen av någonting vi ännu inte vet nästan någonting om.

När paradigmskiften inträffar har det alltid funnits de som är föregångare och de som är eftersläpare och allting däremellan. I inledningen av ett sådant skifte existerar knapphändig information och många skulle säga att ingenting är förändrat mot gårdagen. Var därför alltid öppen och tillåt var individ, grupp och andra konstellationer av människor att ha sin egen sanning. Tillåt alla att vara den dom är. Allting är förändring. Vissa söker den tidigare, andra senare. Dom flesta befinner sig någonstans mellan dessa två ytterligheter. Ingens sanning är mer äkta än någon annans. Det är upp till var individ att uppleva sitt eget liv enligt sitt eget önskemål. Gör och var därför alltid för ditt eget såväl som för alla andras bästa skull. Döm ingen eftersom du då i samma ögonblick även dömer dig själv. Din sanning är aldrig mer sann än någon annans sanning. Det är bara en annan sanning.  Det här är min sanning. Kanske har du samma synsätt som jag på det här, kanske inte. Det är nya tider nu. Kanske håller du med, kanske inte.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0