Dörren till ditt medvetande

Dörren till ditt medvetande
Vill du utvecklas som människa? Vill du släppa rädslor som låser dig och där öppna upp för kärleken till dig själv och alla andra? Har du försökt att skapa förändring i ditt liv utan att lyckas? Oroa dig inte. Nu finns det kunskap såväl som verktyg för att göra detta möjligt. Nu kan du skapa den eller dom förändringar du själv önskar.

Livs Transformation gör det möjligt. Den gör det möjligt eftersom den förser dig med dom kunskaper och verktyg du behöver för att nå dit du vill. Där förståelsen till varför konflikt existerar inom dig medvetandegörs vilket öppnar upp för möjligheten att frigöra sig från konflikten en gång för alla. Tillsammans skapar vi dom förändringar du önskar i ditt liv och vi gör det med hjälp av såväl verktyg som kunskap som är så kraftfulla att du kan använda dig av dom för resten av ditt liv. Det handlar om att hjälpa människor att växa. Oavsett hur den eller dom förändringar du önskar genomföra ser ut.

Energidörren Tänk dig att vi med hjälp av våra fem sinnen kan skapa oss en förståelse av det vi uppfattar som verklighet. Där vi med hjälp av bland annat intelligens, känsla, intellekt samt intuition över tid kan lära oss att pussla ihop fragment till större sammanhang.

Det som gör att alla människor är unika individer har bland annat att göra med den miljö man växer upp i. Vilka individer som lär oss deras sanningar. Hur samhället du växer upp i fungerar. Tack vare att det finns en värld som existerar när du växer upp kan du forma en unik identitet med hjälp av allt som redan finns i din omgivning.

Det som starkast kommer att påverka dig och ha störst genomslagskraft när det kommer till att forma din identitet under din uppväxt är den eller dom individer som finns där vid din sida upp till sex-sju års ålder. Där dom lär dig dom sanningar dom i sin tur blev lärda att följa när dom växte upp.

Därför ser din identitet ut som den gör. Den gör det eftersom din historia har format din unika identitet. Med hjälp av den förståelse som då existerade och som du därför kunde ta del av.

Såhär formades även min identitet. Det var först när jag var 37 år som ytterligare ett perspektiv att uppfatta det jag fram tills då kallat för verklighet dök upp i mitt liv. Först förstod jag ingenting. Hur skulle jag kunna förstå någonting som låg bortom den begreppsvärld jag dittills blivit presenterade för var det som var verkligt. Jag förstod helt enkelt inte. Det var som en ny pusselbit dykt upp till det redan färdiglagda pusslet. Biten behövdes inte, ändå fanns den där.

När logiken man blivit lärd att använda sig av inte klarar av att ta till sig ny information utan att konflikt uppstår. Då har man ett problem eller som jag senare skulle förstå ett nytt sätt att ta till sig information på som man ännu inte lärt sig att hantera.

När man blir lärd att leta i den samlade kunskap som existerar och utifrån detta skapa ideér och lösningar blir världen man lever i lätt ett moment 22. Dom fem sinnen jag blivit lärd att använda mig av för att tolka och förstå världen har sina begränsningar. Det var här jag inte kom längre i mitt logiska resonemang. Det var här jag inte kunde hitta en plats för den pusselbit som nu tillkommit till mitt redan färdiglagda pussel.

Dags att hoppa ner i kaninhålet och försvinna från världen som jag lärt känna den för att kanske aldrig mer komma upp igen. Det var så jag kände mig den där augustidagen 2003 när jag läste boken som skulle öppna upp mitt medvetande på ett sätt jag då inte var i närheten av att förstå.

Hur förklarar man då ytterligare en pusselbit för en person som redan sitter där med sitt färdiglagda pussel? Hur visar man en person som redan har format sin identitet och redan vet hur saker och ting fungerar? Hur presenterar man det på ett sätt som inte skapar konflikt och drama?

Oavsett vart en person befinner sig i sitt liv så är det alltid personen själv som är den som gör sina egna val. Är man nöjd med livet som det ser ut? Vill man lära sig nya saker? Är man redo att vidga sitt medvetande bortom den horisont man för tillfället har som sin yttersta utpost av den verklighet man för tillfället klarar av att hantera?

Viljan att växa som människa fungerar bäst när den kommer inifrån individen själv. När längtan finns där. När passionen att utveckla sig som människa får dig att ta nästa steg i livet. Att våga helt enkelt.

Ingen vet allt. Många håller tillbaka sin utveckling baserad på erfarenheter dom fått under sitt liv. Händelser som skapat känslomässiga sår man inte vill uppleva igen. Sanningar man begravt i sitt undermedvetna som hindrar dig från hamna i samma situation igen. Omedveten om att dessa låsningar hindrar dig från att på ett mer fritt sätt fortsätta utvecklas som individ. Oavsett vad det är för trauma eller trauman som håller dig kvar i ett känslomässigt strypgrepp så kommer det som en gång inträffade i ditt liv att fortsätta utestänga dig från ett framtida växande som människa. Om man vill nå bortom dessa inlärda rädslor och växa som person då behöver man lösa upp dessa trauman en gång för alla.

Det var den här pusselbiten jag kom i kontakt med den där augustidagen 2003. Ett nytt sätt att göra saker på som jag tidigare aldrig blivit presenterad för. Plötsligt föll alla bitarna på plats. En efter en. Det var inte en pusselbit. Det var ett helt nytt sätt att möta verkligheten på som öppnade upp ett i det närmaste oändligt antal nya dörrar i mitt liv.

 Energidörren som alltid funnits där blev mer och mer begriplig för mig desto mer jag lärde känna dess egenskaper. Pusselbiten jag inte såg någon användning för blev plötsligt central i mitt fortsatta växande. Det som mina fem sinnen hade lärt mig var en omöjlighet var inte längre det när jag tillämpade energidörrens potentialer. När det till synes omöjliga blir möjligt havererar logiken man dittills lärt sig att använda sig av. Konflikten som uppstår i sinnet/mindet på mig är påtaglig. När två sanningar står emot varandra och bägge har rätt då kraschar gärna den logik man dittills använt sig av. Om man som jag dessutom såg allting i svart eller vitt, dvs antingen fungerar det såhär eller så fungerar det sådär. Något mellanläge fanns inte. Logik var den trygghet jag använde mig av för att inte fullständigt gå sönder som person. Givetvis saknade jag då den här förståelsen om mig själv. Jag hade ingen självinsikt och trodde därför att alla tänkte som jag. Jag förstod inte att behovet av att fixa till andra så att dom gjorde som jag ville var mitt sätt att med logik fixa världen runt omkring mig som var trasig i mitt inre. Därför havererade livet fullständigt när energidörren infann sig i mitt liv.

Energidörren var ett hot. Den ställde allting jag dittills lärt mig att förhålla mig till på ända. Plötsligt fanns det två sanningar som bägge var sanna samtidigt som jag i min nuvarande världsbild bara hade en sanning, min sanning. Detta skapade ett krig i mitt inre. Hur jag än försökte så gick det inte att vinna mot den andra sanningen. Dessutom var den andra sanningen snabbare i sin såväl logiska som analytiska förmåga. Den hade alltid rätt. Detta fick min dittills existerande sanningsplattform att gå bärsärkargång i mitt inre. Vem ljuger? Det finns bara en sanning. Rätt eller fel. När man saknar självinsikt då saknar man även den analytiska förmågan att tänka och resonera bortom jagets konfliktorienterade logik. Då ser man allting i svart eller vitt. Då är det enda som gäller att fixa till omgivningen så att mitt liv fungerar så optimalt det bara går. 

Att samarbeta var ingenting jag då lärt mig att förhålla mig till. Samarbete leder bara till att man kör över varandra. Därför är det enklast att hålla sig borta från den verklighetsformen och istället skapa allting jag själv önskar i mitt inre för att sedan genomföra det i mitt yttre. Så paralyserad var jag av min historia att jag blivit i det närmaste känslokall i mitt inre även om jag mot den yttre världen spelade upp en annan person. Jag var helt enkelt aningslös. Jag visste helt enkelt inte hur man gjorde för att umgås med andra människor utan att inkludera konflikt i receptet.

Energidörren skulle bli det som fick mig att kliva ut ur min tills då rådande sanning. Den skulle hjälpa mig att bli självmedveten om att den verklighet jag dittills levt i inte var den mest optimala verkligheten att befinna sig i om mer harmoni med mig själv såväl som med min omgivning var det jag framöver önskade identifiera mig med. Det skulle visa sig bli min livs resa mot en verklighet jag dittills inte ens kunnat drömma om.

Tänk dig att kunna se rakt in i medvetandet på en person och där nå alla orsaker till varför konflikt existerar. Om du kunde få reda på vilka konflikter det är som du bär på i ditt inre. Om du visste att det fanns en metod som kunde hjälpa dig att inte längre trigga på en sådan konflikt inom dig. Skulle du då välja att frigöra dig från dom konflikter? Om du gjorde det skulle du kunna uppleva ett inre lugn du tidigare aldrig varit i kontakt med. Du skulle kunna slappna av och djupandas på ett naturligt sätt eftersom stressen inte längre finns där inom dig. En person som är avslappad mår bättre, lever längre och är så mycket enklare att umgås med. Energidörren gör det allt det här möjligt. Dörren till fältet där allting hänger samman.

Vill du ha hjälp med att gå till kärnan i ditt medvetande och nå orsakerna till varför konflikt existerar i ditt liv så att du kan göra någonting åt det? Metoden jag utvecklat går direkt till kärnan i det som varje specifik individ behöver. Därför ser lösningen alltid olika ut eftersom vi alla är unika. Därför är lösningen alltid individ-unik även om kärnan i lösningen alltid utgår från kärlek.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0