Det här var bra

Hej
Såg din meditation. Deltog idag och andades in ro och ut oro och axlarna sjönk och sjönk och blev mjuka.SEN händer följande; Jag befann mig i en ring med band från förr och jag klippte av banden, jag skar av banden med kniv och till sist brände jag av dem med nån svets/laser grej.Jag grät och ropade här hemma i köket ”Släpp mig” flera ggr och även ” Låt mig vara” Banden och folket i ändan av dem klibbade kvar ett tag men till sist tonade de bort.Jag blev totalt genomsvettig efteråt som en fysisk reaktion på detta mentala. Jösses och tack tack tack.
Ville bara att du skulle veta. Önskar dig allt gott framöver ❤Anette Liikamaa

Kent är en väldigt inkännande och närvarande person. Han lyssnar med hela sin kropp och får en att känna stark tillit till allt han gör. Och resultatet – makalöst!!! Anlita Kent. Du kommer inte ångra dig!
Pia Stengard

Kent har verkligen hjälpt mig att få ett inre lugn och en chans till att förstå vem jag är. Alla som är på en dålig plats eller som bara vill prata om livets frågor så rekommenderar jag er verkligen att gå till Kent. Han verkar ha svar på det mesta. ?
Angelica Rebecka Hasgörs

Du arbetar inifrån och ut. Du är föregångaren till det som snart kommer att bli en välkänd metod för hur man ansluter sig till helheten av sig själv. Den delen som även inkluderar alla andra.
CJ Carl

Tack! för att du kan dela ut den kärlek som finns inom dig. En som mår som en prinsessa idag.
Tack! Jamela

Till Kent vänder jag mig när jag vill se verklig förändring i mitt liv.
Första gången, 2008 fick jag hjälp att landa i min kropp. Jag var väldigt ogrundad person då och det kunde Kent både se och rätta till. Resultatet av detta blev att jag gick från att vara en vilsen och förvirrad tjej till nån som började driva eget och ta tag i mitt liv. Det hann gå 9 år innan jag sökte Kents hjälp igen. Denna gången guidade han mig till transformation inom 2 viktiga områden i mitt liv som hållit mig tillbaka likt en osynlig hand. Jag fick gråta de djupa tårar från mitt djupaste djupt. Hur värdefullt det var att få bli tryggt guidad ner dit och hämta upp de tårar som funnits inkapslade där. Jag hade bokat en Skype session och grät djupt 30 sek då jag kände en ny lätthet och flow i hela mig. När man ser och erkänner osedda delar inom en kan transformation ske. Som att vrida på ratten på radion och få en klar signal igen.

Kents mediala ögon ser sånt medium oftast inte ser, han tycks jobba på en djupare nivå och därför har han en kvalitét som är unik.

Kent är smidig att jobba med, han är varm, otroligt empatisk & omhuldande, han ser långt mer än man kan tro. Han kunde se att jag inte andades, att jag höll på att flyta ur min kropp etc. Så han gav mitt-i-prick-guidning, skräddarsytt.

Kent visade mig varför jag var trött och hjälpte mig släppa på den inre kontroll jag styrt mig själv och andra med. När den släppte (tog inte lång tid) var det som en helt ny space av lätthet inom mig och i den space existerar jag lyckligt nu.

Tack från botten av mitt hjärta

/Karolina, medial egenföretagare Juli 2017

”Några dagar senare kom denna komplettering”

Tack igen!! Fattade idag att din behandling var roten till alla smågrejer jag försökt hela.

Tack för all din hjälp. Du hjälpt mig att hitta någonting jag hade glömt bort för länge sen. Världen är magisk igen =) Min mjölkallergi har blivit mycket bättre. Det här är vad jag har upptäckt på bara några dag…
Helena

Om du ”darrar som ett asplöv” är Kent mannen för dig! ”Kent guidar dig genom snårskogar av trauman, cellminnen och obearbetade känslor och förlöser dem befriande till lättnad och glädje. Det djupaste mörker integreras följsamt och generöst till en vackert lysande stjärna. Man blir helt enkelt hel!”
Rolf-G Karlsson, QuantumHealer, leg. Läkare

Kent har en speciell förmåga att hitta grundorsaken till det som besvärar dig och kan med ditt samarbete hjälpa dig till förbättrat mående!
Helena H

Jag sökte upp dig för att jag behövde hjälp. Tvivlade över om det fanns någon eller något som kunde hjälpa mig. Hade testat en del andra innan som kanske hjälpte en del i vissa avseenden, men svårigheter bestod.

Lång tid innan mötet funderade jag, utan att komma fram till något konkret, på hur jag skulle be om hjälp eller rättare sagt med vad. Hur skulle detta kunna leda till något om jag själv inte kunde uttrycka vad jag efterfrågade?

Mötet kändes tryggt på en gång och saker och ting hände. I synnerhet efteråt märkte jag att det jag önskade hade inträffat. Jag kan inte förklara VAD som hände eller
HUR men kan konstatera ATT det hände. OBESKRIVLIGT!

Grejen är alltså att det jag ville faktiskt hände utan att jag medvetet kan uttrycka vad jag vill. En euforisk känsla uppstod och det var ett bra tag sedan det förekommit. Och känslan kvarstod.

Jag önskade att jag träffat på dig tidigare och fått den här hjälpen men du sa att nu var exakt rätt tidpunkt och du är väldigt övertygande.

Andra sessionen var ännu mer påtaglig och häpnadsväckande. Då kändes det en tydlig fysisk känsla i kroppen under sessionen. Efteråt kändes jag ett lugn, en trygghet och en harmoni. Den kvarstår i allra högsta grad och har väl snarast stärkts nu två dagar efter.

Kan bara rekommendera att testa om det finns något som du vill ha hjälp med på det mentala och själsliga planet.

Effekten av det som uppstod har inte bara påverkat mig utan hela familjen positivt eftersom allt och alla samspelar i relationer.

Ett JÄTTESTORT ENORMT TACK Kent, du är GRYM.
Per

Kändes som att jag blev av med en 15 kg tung ryggsäck, skrattade å grinade å jävlar så bra du är på de du gör.. ?
Elenor Nyrönen

Jag har länge haft värk i mina skuldror. I måndags hjälpte Kent mig. Nu har jag ingen värk och har dessutom handskottat ca 300 m2 med snö, jag har inte ens träningsvärk! Stort tack Kent!
Rose-Marie Örtlund

Idag var jag med om en frigörelse slash pånyttfödelse! Golvad och uppochnedvänd blev jag. Och för första gången fick jag känna med hjälp av Kent att jag genuint älskar mig själv helt och hållet ärligt och sant. Har jag aldrig gjort i hela mitt liv någonsin. Jag är helt mållös efter detta och nu börjar mitt liv på riktigt där JAG är huvudrollen! WOW VILKEN KÄNSLA! ? TACK Kent. TACK!!! ??
Ida Jerberg

Vad jag skulle skriva har jag vetat…men inte hur jag skulle uttrycka det med ord. Kent kan med sin otroliga förmåga, men ödmjukt förmedla en enorm kärlek och visa att den finns där bara vi vill välkomna den i vårt liv… Inte den mänskliga kärleken med sina begränsningar utan kärleken som lever i allt runtomkring oss och inom allt som finns. Den obegränsade och villkorslösa kärleken som vi alla en gång varit uppkopplade till under vår första tid på jorden men som vi har vandrat bort ifrån för att gå mot rädsla och tvivel… Med den kärleken i ditt liv, vad kan fattas dig då?

Så upplevde jag min senaste session med Kent. Oerhört givande. Kroppen kändes växelvis varm och sval som kom från någon sorts ilska som vilat inom mig tills det att jag slutade skapa motstånd och lät mig dras med denna ström av värme och kärlek som Kent ville att jag skulle tillåta mig att se och släppa in. Sedan följde ett lugn och en skön känsla av att blivit starkare och öppnare för de gåvor som finns i och omkring mig.

Tack Kent för att du hjälpte mig att återigen öppna dörren eller fönstret… Den dörren har jag öppnat själv en gång tidigare men åter valt att gå ifrån. Men nu och här står jag ett steg från att kliva in i dess trygga famn. Och det gäller som Kent säger att Vi själva ska VILJA få den förändringen och ta del av dess stora rikedom. <3
Okänd

Tusen Tack!
En helt ny o otrolig upplevelse – känner mig tacksam och ödmjuk! Går med ännu mer tillförsikt fram i livet.
Tack igen, Annica

Tack Kent för den balans och energi du gav.
Katia

Jag känner mig samlad & lycklig. Förstod fört ingenting, sen ingenting, sen någonting & nu känns det bara skönt. Jag känner mig harmonisk & har nog insett en del. Spännande framtid.
TACK / Mariana

Nu är förändringen igång. Jag behöver balans och det ska ske. En process är igångsatt. Spännande. Jag hoppas och vill tro på det. Varför inte?
Okänd

Tack Kent för att du löste upp mina ”knutar” och fick mig att andas och finnas i nuet. Samt hjälpa mig att förstå att jag lämnat ut alldeles för många nycklar till mitt hänglås/mitt jag! Nu ska jag hem och lägga mig i hängmattan och bara vara närvarande i nuet. Tack!
kram / Elin

Tack för en omvälvande upplevelse. Lugn Ande! Fri Ande! Nu får du öppna fönstret och släppa ut allt skräp för det lämnar jag här.
Tusen Tack
Carina

Jag känner mig stark och närvarande. Du tog bort huvudvärken och oron i kroppen. Jag kan göra det jag vill. Tack Kent.
Gullan

Jag förbrukar mindre energi.
Anonym

Seriös och effektiv. Han lyssnade på mina behov och hjälpte mig på ett föredömligt sätt.
Anonym

Du stärker kropp och själ.
Christina Lagerdahl

TACK KENT värken är hittills borta till 98%, helt otroligt!
Anonym

Skratt å gråt för de stämmer till 100 %
Anonym

Finns ingen psykolog eller medicin som kan göra de du gjorde med mej.. de händer saker ännu .. Tack ☺☺
Elenor Nyrönen

Jag kände mig trygg o väldigt upplyft.
Ingela A

En skön upplevelse av att gå in i sin kropp och slippa vara i sitt huvud hela tiden. En balansering som blev en mycket positiv känsla. Hoppas att fler provar på.
Gunnel D

Mycket bra. Efter många år med sorger kan jag äntligen släppa och gå vidare.
Caroline G

Klok och bra! Kände mig hoppfullare än på länge.
Anonym

Kändes seriös och medkännande.
Anonym

Sympatisk Enkel Trovärdig Fyllt av kärlek ett uppvaknande Kan varmt rekommendera Kent
Anonym

Jag fick riktigt bra hjälp o vägledning, tack Kent
Susanna H

Positiv! Han förklarade så bra och jag kände redan innan jag ringde upp att energin höjdes. Underbar känsla
Anneli N

Pollenallergi
Kan man undra var det kommer ifrån. När kroppen gör motstånd mot naturen själv. Det är något som inte stämmer. Och plågsamt är det. Det blir ett stort handikapp. Men att det kan komma och lika snabbt försvinna är också märkligt.

Det måste finnas orsaker som vi inte har kunskap om och inte förstår. Om något på ett djupare plan. Jag vet inte och jag förstår inte på vilket sätt eller hur Kent har hjälp mig. Men detta extrema pollenår särskilt björkpollen som jag är eller var allergisk mot har allergin lämnat mig i stort sett helt. Det är mycket vi inte förstår. Och magiskt är det. Och jag tror ändå att det bara är början på vad vi kommer att få se och uppleva.

Det finns så mycket mera och är så mycket mycket större än vad vi kan föreställa oss. Fråga Kent, han är en gåta själv. Men han har en stor gåva att dela med sig av. Och jag kan varmt rekommendera Kent. Han har ett stort hjärta, och vill hjälpa, och mig har han lyckats med. Och det hoppas jag han gör med fler. Det är skönt med Kent för han gör det hela så enkelt och man behöver inte förstå allting.
En god vän

The…. KENT EFFECT!!!. ….THANK U!
Maria Lesiotou

”Jag behöver inte vara rädd längre. Jag gråter av lycka och tacksamhet. Jag behöver inte föreställa mig mer, jag är jag och ingen annan. Alla plågsamma år är borta. Bort med stress och prestationer. Nu ska jag kräva min rätt att existera. Jag älskar mig själv! Tack så mycket!!”
Angela B.

Ps ”Hör på fågelsången. Livet är underbart. Jag har nyss blivit sedd.” Ds

Och så har vi Kent Asp…..Hur beskriver man honom…. ? OMSTÖRTANDE OMVANDLARE……? Han har sitt helt egna lilla magiska sätt att krångla sig igenom våra barriärer o starta vägen mot insikt…..om det är dags och man VILL och vågar!
Nåt sånt….
Karin Seigerud

En kvinna besökte mig och berättade att hon haft ständig huvudvärk under flera år och vill göra någonting åt det. Dagen efter återkommer hon och tackar för hjälpen. Det var den första natten på tre år hon kunnat sova utan att vakna eftersom huvudvärken gjorde att hon inte kunde slappna av tillräckligt för att nå djupsömn. Huvudvärken var borta.

Din röst var väldigt behaglig, som skapad för healing över telefon. Man kan känna att det finns en intelligent touch och att du litar på din förmåga. Rösten bringar förtroende i samtalet.
Ragnar, Tandläkare

Hej måste skriva och tacka för senaste session och dess resultat Normal sov jag 1-2-tim, vaken1-3tim, värk tog piller och sov några tim till. Så var det i ca 15år. Sedan session för 2 veckor sedan sover jag 7tim i ett sträck utan piller och utan värk. Har knappt ont ens dagtid. Mängden piller dessa 2 veckor motsvarar mängden piller en halvbra dag tidigare. Helt underbart skönt. Tacksamheten är jättestor Tack för att jag blev ledd till dig i Östersund i somras. Tack för allt du gör. Ha en underbar dag
Anonym

Fantastiska resultat visade sig direkt under konsultationen. Stark transformation och klarsynthet uppstod direkt. Tacksam
Britt A

Jag kan verkligen rekommendera Kent Asp. En fantastisk healer! Oerhört tacksam för all hjälp jag fått via honom. Tack!
Åsa Engman

Det känns som något händer, men vet inte riktigt hur jag ska tolka det. Kanske bara drömmar som känns verkliga. Jag mår rätt så bra idag.
Okänd

Känner mig renare och klarare idag 🙂 fantastiskt!
Okänd

Super duper TACK! Nog har du skakat runt en del. Det ploppar upp nya ideér t.o.m. när jag sover och jag har en helt annan energi!
Okänd

Tack! Känner mig glad och lycklig. Förstår mig själv mycket bättre nu. Släpper det jag inte längre behöver i min kropp. Behandlingen / upplevelsen var / är mycket bra. Jag är en fri människa!
kram, R. Öberg

Vilken känsla. Från spänd oro till tårar till lugn. Du plockade fram kärnan i mig, känslan. Bekräftan av allt det jag har i mig. Varmt tack <3
Okänd

Ja, oj vilka drömmar jag har! Inatt har jag fått uppleva en process i mig. En process som spegelvänder mig…
Okänd

Jag känner mig stark och närvarande. Du tog bort huvudvärken och oron i kroppen. Jag kan göra det jag vill. Tack Kent!
Gullan