Det här var bra

You work from the inside out. You are a forerunner of what will soon be a well-known method of connecting with the whole of ourselves. That part which includes everyone else as well.”
CJ Carl

Om du ”darrar som ett asplöv” är Kent mannen för dig! ”Kent guidar dig genom snårskogar av trauman, cellminnen och obearbetade känslor och förlöser dem befriande till lättnad och glädje. Det djupaste mörker integreras följsamt och generöst till en vackert lysande stjärna. Man blir helt enkelt hel!” Rolf-G Karlsson, QuantumHealer, leg. läkare.

Till Kent vänder jag mig när jag vill se verklig förändring i mitt liv.

Första gången, 2008 fick jag hjälp att landa i min kropp. Jag var väldigt ogrundad person då och det kunde Kent både se och rätta till. Resultatet av detta blev att jag gick från att vara en vilsen och förvirrad tjej till nån som började driva eget och ta tag i mitt liv. Det hann gå 9 år innan jag sökte Kents hjälp igen. Denna gången guidade han mig till transformation inom 2 viktiga områden i mitt liv som hållit mig tillbaka likt en osynlig hand. Jag fick gråta de djupa tårar från mitt djupaste djupt. Hur värdefullt det var att få bli tryggt guidad ner dit och hämta upp de tårar som funnits inkapslade där. Jag hade bokat en Skype session och grät djupt 30 sek då jag kände en ny lätthet och flow i hela mig. När man man ser och erkänner osedda delar inom en kan transformation ske. Som att vrida på ratten på radion och få en klar signal igen.

Kents mediala ögon ser sånt medium oftast inte ser, han tycks jobba på en djupare nivå och därför har han en kvalitét som är unik.

Kent är smidig att jobba med, han är varm, otroligt empatisk & omhuldande, han ser långt mer än man kan tro. Han kunde se att jag inte andades, att jag höll på att flyta ur min kropp etc. Så han gav mitt-i-prick-guidning, skräddarsytt.

Kent visade mig varför jag var trött och hjälpte mig släppa på den inre kontroll jag styrt mig själv och andra med. När den släppte (tog inte lång tid) var det som en helt ny space av lätthet inom mig och i den space existerar jag lyckligt nu.

Tack från botten av mitt hjärta

/Karolina, medial egenföretagare Juli 2017

”Några dagar senare kom denna komplettering. /Kent Asp”

Tack igen!! Fattade idag att din behandling var roten till alla smågrejer jag försökt hela.

Hej Kent!
Nu kommer tio tusen kramar till dig. Efter att ha provat på ABC-metoden i en vecka vill jag gärna dela med mig av min upplevelse. Före ABC-metoden var jag trött varje morgon jag vaknade. Efter att jag gjort min morgonrutin känner jag mig påfylld med ny energi. Jag vet att du berättade att jag inte behövde göra någonting för att ta del av ABC-metoden. Ändå var det viktigt för mig att göra en morgonrutin som fungerade för mig. Den rutinen ser ut såhär. Jag lägger mig ner på soffan och slappnar av. Efter 5-10 minuter somnar jag. Cirka 30 minuter senare vaknar jag alltid tvärt och känner mig utvilad. Mina hallucinationer har försvunnit i samband med att jag började med ABC-metoden. Jag känner mig även mindre stressad inombords. Även syreupptagningsförmågan har blivit något bättre. Dessutom har infektionen som härjat i min kropp under en längre tid försvunnit. Så åter igen ett stort TACK Kent mvh ROSIE, Juni 2017

”Jag behöver inte vara rädd längre. Jag gråter av lycka och tacksamhet. Jag behöver inte föreställa mig mer, jag är jag och ingen annan. Alla plågsamma år är borta. Bort med stress och prestationer. Nu ska jag kräva min rätt att existera. Jag älskar mig själv! Tack så mycket!!” Angela B.

Ps ”Hör på fågelsången. Livet är underbart. Jag har nyss blivit sedd.” Ds

En kvinna besökte mig och berättade att hon haft ständig huvudvärk under flera år och vill göra någonting åt det. Dagen efter återkommer hon och tackar för hjälpen. Det var den första natten på tre år hon kunnat sova utan att vakna eftersom huvudvärken gjorde att hon inte kunde slappna av tillräckligt för att nå djupsömn. Huvudvärken var borta.

Din röst var väldigt behaglig, som skapad för healing över telefon. Man kan känna att det finns en intelligent touch och att du litar på din förmåga. Rösten bringar förtroende i samtalet. Ragnar, Tandläkare

När en anställd inom svenska försvaret som är utbildad psykolog och beteendevetare återkom till mig dagen därpå för att bekräfta att den hjälp hon fått av mig inte gick att förklara med den förståelse hon har inom spektrat psykologi så som hon blivit skolad så ville hon givetvis förstå hur den hjälp jag gav henne ens var möjlig att ge och dessutom resulterat i en permanent lösning.  Speciellt som hon under flera års tid försökt få samma hjälp av sina kollegor men utan resultat. Jag försökte förklara att sättet jag arbetar på inte är låst av de regler västerländsk sjukvård verkar inom. Som terapeut har jag möjligheten att se bortom det fysiskt förklarbara och även använda mig av den kunskap som ligger bortom den plats där fysiken upphör fungera enligt newtons lagar. Därför kunde jag under en session som  pågick 30 minuter skapa den lösning på en permanent basis som hon efterfrågade.

Det är modigt att hon med den utbildning hon har dagen efter kliva fram och säga att all den tid hon lagt ner på sin utbildning och alla år hon sedan arbetat med det inte ens touchar mitt arbetssätt. Det visar att det finns en enorm potential framöver för att länka samman det vi idag förstår med det vi ännu inte kan förklara och framöver erbjuda de som behöver hjälp från ett bredare spektrum än som idag görs inom den offentliga sjukvården. För vem om inte patienten/klienten är den som står i fokus? Om det finns lösningar som inte går att förklara men som ger resultat, varför inte använda den kunskapen?

Ibland behöver vi gå bortom det vi förstår för att ta emot den hjälp vi behöver. Det viktiga är inte att förstå hur det fungerar. Det viktiga är att få den hjälp man behöver.

 

Här kan du ladda ner mer text: Den var bra

SVAR PÅ INTERNET

Här kan du läsa mer om hur jag aktivt hjälpt flera personer på nätet i ett forum som heter ”healing.ifokus.se” Mitt alias i forumet är allhealing. Svaren startar från inlägg #49. Observera att inga fler frågor kan ställas i den tråden. Några frågor som berörs. Barnlöshet, sömnproblem, värk i kroppen, viktproblem, depression, allergi, låsningar i rygg och nacke, trött och håglös.