Det här var bra

Omdömen på FaceBook
Snittbetyg 5,0
Klicka på länken för att läsa fler omdömen.

Kändes som att jag blev av med en 15 kg tung ryggsäck, skrattade å grinade å jävlar så bra du är.

The…. KENT EFFECT!!!. ….THANK U!
Maria Lesiotou, Greece 2016

Idag var jag med om en frigörelse slash pånyttfödelse! Golvad och uppochnedvänd blev jag. Och för första gången fick jag känna med hjälp av Kent att jag genuint älskar mig själv helt och hållet ärligt och sant. Har jag aldrig gjort i hela mitt liv någonsin. Jag är helt mållös efter detta och nu börjar mitt liv på riktigt där JAG är huvudrollen! WOW VILKEN KÄNSLA! 😍 TACK Kent. TACK!!! 🙏🏼♥️
11 dagar senare…
”Och det sitter i än 😍🌸 Träffade min bästa väninna igår och hon sa att det var ett helt nytt ljus över mig. Rena och lätta energier i mig och runt mig gentemot innan jag gick till dig. 😊 🙏🏼
Ida Jernberg

Jag kan verkligen rekommendera Kent Asp. En fantastisk healer! Oerhört tacksam för all hjälp jag fått via honom. Tack!
Åsa Engman

Jag har länge haft värk i mina skuldror. I måndags hjälpte Kent mig. Nu har jag ingen värk och har dessutom handskottat ca 300 m2 med snö, jag har inte ens träningsvärk! Stort tack Kent!
Rose-Marie Örtlund


Omdömen på timecenter.com/kentasp
Snittbetyg 4,7 (20191125)
Klicka på länken för att läsa fler omdömen


Fantastiska resultat visade sig direkt under konsultationen. Stark transformation och klarsynthet uppstod direkt. Tacksam
 
Skratt å gråt för de stämmer till 100 %
 
 
Seriös och effektiv. Han lyssnade på mina behov och hjälpte mig på ett föredömligt sätt.

Omdömen lämnade av kunder genom åren.

Du stärker kropp och själ.
Christina Lagerdahl, 20191128

You work from the inside out. You are a forerunner of what will soon be a well-known method of connecting with the whole of ourselves. That part which includes everyone else as well.”
CJ Carl

Om du ”darrar som ett asplöv” är Kent mannen för dig! ”Kent guidar dig genom snårskogar av trauman, cellminnen och obearbetade känslor och förlöser dem befriande till lättnad och glädje. Det djupaste mörker integreras följsamt och generöst till en vackert lysande stjärna. Man blir helt enkelt hel!” Rolf-G Karlsson, QuantumHealer, leg. läkare

Nedan följer en dialog med en klient som bokat ett inledande möte som är kostnadsfritt där klienten kunde bilda sig en uppfattning om det jag hade att erbjuda var lösningen klienten sökte. Mitt namn är Kent Asp. Jag har arbetat med det här sedan 2004. Det är jag som inleder dialogen.

– (Kent Asp) Hej xxx, jag är på plats.

 • (Klienten) Hej! Jag med!

– Berätta vad det är du vill veta.
Visa/dölj hela texten

 • Hmm, ja jag blir lätt stressad och kommer ur mitt eget och vill veta hur jag känner om det är andras energier för jag samlar nog på mig ganska mycket.

– Ok, så det man kan göra åt det här för att få en mer permanent lösning över tid är följande. Jag har utvecklat ett arbetssätt där man identifierar orsaken till att konflikt existerar med sig själv såväl som med andra samt hur man genom personlig utveckling kan skaffa sig en förståelse för hur det uppkommer så att man kan förändra sitt beteende.

I ditt fall, som är väldigt inkännande för det omgivningen förmedlar, mer än med bara ord, då du är starkt empatisk. Är du medveten om att det fungerar så i ditt liv?

Det går helt enkelt att lära om sig det man en gång blivit lärd och som idag skapar konflikt. Allting som skapar konflikt är i grund och botten alltid baserad på rädsla i en eller annan form.

När man tar bort rädslan ut formeln försvinner reaktionen. Istället kan man agera.

 • Jaa, jo det är jag medveten om, men kanske inte hur mycket det påverkar mig. Okej, ja för rädslan kommer i nya sammanhang och jag får svårt att vara i nuet och tänker på allting runt om och minsta lilla detalj. Hur får man bort formeln?

– Jag har lärt mig att identifiera vart mönstren man blivit lärda kommer från.

Vart man har lärt sig att använda sig av rädsla.

Allt vi använder oss av är inlärd kunskap. När man ersätter tidigare kunskap med ny kan man skapa en varaktig förändring.

Det vi tror på, känner och tänker blir vi.

Vi lär oss andras förståelser om hur dom tror, känner och tänker och gör deras sanningar till våra sanningar.

Där kan förutom kärlek även rädslor smyga sig in, nästan alltid oavsiktligt från den som lär ut sina mönster, beteenden och sanningar.

Det är rädslan som gör att vi fastnar i mönster och beteenden vi inte längre vill följa samtidigt som vi inte vet hur vi ska ta oss ur dom.

 • Jaa precis så!

– Det är det jag hjälper till med så man kan skapa den eller dom förändringar man önskar i livet.

 • Okej på vilket sätt? Ser man vart det kommer ifrån eller vart det sitter?

– Som empat påverkas du starkare än en person som är mindre inkännande.

Jag har lärt mig att förstå det som sker från flera olika perspektiv.

När jag växte upp förstod jag allting från ett linjärt vetenskapligt perspektiv baserad 4-Dimensionell matematik. Den sanning Newton lär ut, en linjär förståelse för hur verkligheten fungerar. En sak i taget. Tid och rymd. Det är så vänster hemisfär i hjärnan presenterar information. Där har vi talcentret och där förstår vi dåtid och framtid.

 • Okej

– Den högra hjärnhalvan har ett annat sätt att processa informationen.

I höger hjärnhalva har vi ingen tidsuppfattning, allting sker i nuet.

I vänster har vi en klocka. Så vi vet vart vi befinner oss i rymden/universumet. På en plats i taget.

När det inte finns någon tid och man samkör dessa två koncept/förståelser på hur verkligheten fungerar/manifesterar sig. Då kan man förflytta sig i ”tiden” enligt den vänstra hjärnhalvans tolkning till den plats när en rädsla manifesterade sig längs en tidslinje.

Jag gör den här förflyttningen med hjälp av mitt medvetande. Jag har lärt mig hur man samkör bägge dessa perspektiv. Det tidsbundna och det tidlösa perspektivet.

Därför går det att få reda på vad det är man triggar på, vad det är man reagerar på som är rädslobaserat.

 • Jaha intressant, och sedan rensa bort det?

– Inte rensa bort. Lyfta fram den förståelsen i nutid så att du kan göra ett eventuellt nytt val. Behålla den nuvarande förståelsen eller ersätta den med en ny. Rädsla eller inte rädsla.

 • Okej jag förstår.

– Som empat kommer du fysiskt att känna det på ett känsloplan i din kropp.

När förändringen sker. Det kan ta ett tag eftersom man kan vara lite envis. En vis person som inte kommit till den insikten än.

 • Oj spännande.

– Det gäller helt enkelt att få hela ditt väsen att landa i den nya sanningen, den uppgraderade förståelsen. Ja det är riktigt häftigt att se förändringen när det sker. Eller mer känna den som jag gör hos den jag hjälper att hjälpa sig själv. Där jag känner förändringen som sker i den andra personen i min kropp.

 • Okej, wow!

– Du är redan halvvägs där eftersom du som empat tar in andra personer redan idag på ett känsloplan.

 • Okej

– Jag har tagit den processen ytterligare några steg och även kopplat ihop medvetandena med varandra för att lokalisera varit i tiden ett trauma uppstår.

 • Okej

– Samt räknat ut hur man kan skapa en varaktig förändring oavsett hur djupt i en persons medvetande svaret/lösningen sitter. Därför är det nu möjligt att göra det som tidigare och fortfarande på ett enbart linjärt sätt ofta är svårtlöst eller olösbart. Eftersom det behövs mer än fyra dimensioner för att hitta dit.

 • Okej

– Ett trauma av större karaktär kan vara jobbigt då det satt djupa spår.

 • Jaa verkligen.

– Traumat kommer alltid att finnas där. Det man gör här är att sluta reagera på traumat. Det är det som är giftpilen i så många människors liv. Droppen som aldrig slutar injicera smärta i en människas liv. Det är den injiceringen som det här arbetssättet avslutar.

 • Jaha, okej.

– Om man väljer att förändra sitt förhållningssätt till det som tidigare varit. Därför går det att omskapa all kunskap man tidigare baserat sitt liv på. Ny kunskap ersätter tidigare kunskap.

 • Okej

– Har du förstått processen då?

 • Jaa jag förstår!

– Känner du dig redo att påbörja en förändring av ditt liv med hjälp av den här förståelsen?

 • Jaa!

Såhär kan det se ut när man fått en medvetenhet man tidigare saknat. En förståelse som i det här fallet gav motivation till att ta ett beslut som ledde till en varaktig framtida förändring.

Här kan du ladda ner mer text: Den var bra

SVAR PÅ ETT INTERNETFORUM
Här kan du läsa mer om hur jag aktivt hjälpt flera personer på nätet i ett forum som heter ”healing.ifokus.se” Mitt alias i forumet är allhealing. Svaren startar från inlägg #49. Observera att inga fler frågor kan ställas i den tråden. Några frågor som berörs. Barnlöshet, sömnproblem, värk i kroppen, viktproblem, depression, allergi, låsningar i rygg och nacke, trött och håglös.

Pollenallergi
Kan man undra var det kommer ifrån. När kroppen gör motstånd mot naturen själv. Det är något som inte stämmer. Och plågsamt är det. Det blir ett stort
Visa hela texten

handikapp. Men att det kan komma och lika snabbt försvinna är också märkligt.

Det måste finnas orsaker som vi inte har kunskap om och inte förstår. Om något på ett djupare plan. Jag vet inte och jag förstår inte på vilket sätt eller hur Kent har hjälp mig. Men detta extrema pollenår särskilt björkpollen som jag är eller var allergisk mot har allergin lämnat mig i stort sett helt. Det är mycket vi inte förstår. Och magiskt är det. Och jag tror ändå att det bara är början på vad vi kommer att få se och uppleva.

Det finns så mycket mera och är så mycket mycket större än vad vi kan föreställa oss. Fråga Kent, han är en gåta själv. Men han har en stor gåva att dela med sig av. Och jag kan varmt rekommendera Kent. Han har ett stort hjärta, och vill hjälpa, och mig har han lyckats med. Och det hoppas jag han gör med fler. Det är skönt med Kent för han gör det hela så enkelt och man behöver inte förstå allting.

En god vän

Till Kent vänder jag mig när jag vill se verklig förändring i mitt liv.
Första gången, 2008 fick jag hjälp att landa i min kropp. Jag var väldigt ogrundad person då och det kunde Kent både se och rätta till. Resultatet av
Visa hela texten

detta blev att jag gick från att vara en vilsen och förvirrad tjej till nån som började driva eget och ta tag i mitt liv. Det hann gå 9 år innan jag sökte Kents hjälp igen. Denna gången guidade han mig till transformation inom 2 viktiga områden i mitt liv som hållit mig tillbaka likt en osynlig hand. Jag fick gråta de djupa tårar från mitt djupaste djupt. Hur värdefullt det var att få bli tryggt guidad ner dit och hämta upp de tårar som funnits inkapslade där. Jag hade bokat en Skype session och grät djupt 30 sek då jag kände en ny lätthet och flow i hela mig. När man man ser och erkänner osedda delar inom en kan transformation ske. Som att vrida på ratten på radion och få en klar signal igen.

Kents mediala ögon ser sånt medium oftast inte ser, han tycks jobba på en djupare nivå och därför har han en kvalitét som är unik.

Kent är smidig att jobba med, han är varm, otroligt empatisk & omhuldande, han ser långt mer än man kan tro. Han kunde se att jag inte andades, att jag höll på att flyta ur min kropp etc. Så han gav mitt-i-prick-guidning, skräddarsytt.

Kent visade mig varför jag var trött och hjälpte mig släppa på den inre kontroll jag styrt mig själv och andra med. När den släppte (tog inte lång tid) var det som en helt ny space av lätthet inom mig och i den space existerar jag lyckligt nu.

Tack från botten av mitt hjärta

/Karolina, medial egenföretagare Juli 2017

”Några dagar senare kom denna komplettering”
Tack igen!! Fattade idag att din behandling var roten till alla smågrejer jag försökt hela.

 

 

Hej Kent!
Nu kommer tio tusen kramar till dig. Efter att ha provat på ABC-metoden i en vecka vill jag gärna dela med mig av min upplevelse.

Visa hela texten

Före ABC-metoden var jag trött varje morgon jag vaknade. Efter att jag gjort min morgonrutin känner jag mig påfylld med ny energi. Jag vet att du berättade att jag inte behövde göra någonting för att ta del av ABC-metoden. Ändå var det viktigt för mig att göra en morgonrutin som fungerade för mig. Den rutinen ser ut såhär. Jag lägger mig ner på soffan och slappnar av. Efter 5-10 minuter somnar jag. Cirka 30 minuter senare vaknar jag alltid tvärt och känner mig utvilad. Mina hallucinationer har försvunnit i samband med att jag började med ABC-metoden. Jag känner mig även mindre stressad inombords. Även syreupptagningsförmågan har blivit något bättre. Dessutom har infektionen som härjat i min kropp under en längre tid försvunnit. Så åter igen ett stort TACK Kent mvh ROSIE, Juni 2017

”Jag behöver inte vara rädd längre. Jag gråter av lycka och tacksamhet. Jag behöver inte föreställa mig mer, jag är jag och ingen annan. Alla plågsamma år är borta. Bort med stress och prestationer. Nu ska jag kräva min rätt att existera. Jag älskar mig själv! Tack så mycket!!” Angela B.

Ps ”Hör på fågelsången. Livet är underbart. Jag har nyss blivit sedd.” Ds

En kvinna besökte mig och berättade att hon haft ständig huvudvärk under flera år och vill göra någonting åt det. Dagen efter återkommer hon och tackar för hjälpen. Det var den första natten på tre år hon kunnat sova utan att vakna eftersom huvudvärken gjorde att hon inte kunde slappna av tillräckligt för att nå djupsömn. Huvudvärken var borta.

Din röst var väldigt behaglig, som skapad för healing över telefon. Man kan känna att det finns en intelligent touch och att du litar på din förmåga. Rösten bringar förtroende i samtalet. Ragnar, Tandläkare

När en anställd inom svenska försvaret som är utbildad psykolog och beteendevetare återkom till mig dagen därpå för att bekräfta att den
Visa hela texten


hjälp hon fått av mig inte gick att förklara med den förståelse hon har inom spektrat psykologi så som hon blivit skolad så ville hon givetvis förstå hur den hjälp jag gav henne ens var möjlig att ge och dessutom resulterat i en permanent lösning.  Speciellt som hon under flera års tid försökt få samma hjälp av sina kollegor men utan resultat. Jag försökte förklara att sättet jag arbetar på inte är låst av de regler västerländsk sjukvård verkar inom. Som terapeut har jag möjligheten att se bortom det fysiskt förklarbara och även använda mig av den kunskap som ligger bortom den plats där fysiken upphör fungera enligt newtons lagar. Därför kunde jag under en session som  pågick 30 minuter skapa den lösning på en permanent basis som hon efterfrågade.

Det är modigt att hon med den utbildning hon har dagen efter kliva fram och säga att all den tid hon lagt ner på sin utbildning och alla år hon sedan arbetat med det inte ens touchar mitt arbetssätt. Det visar att det finns en enorm potential framöver för att länka samman det vi idag förstår med det vi ännu inte kan förklara och framöver erbjuda de som behöver hjälp från ett bredare spektrum än som idag görs inom den offentliga sjukvården. För vem om inte patienten/klienten är den som står i fokus? Om det finns lösningar som inte går att förklara men som ger resultat, varför inte använda den kunskapen?

Ibland behöver vi gå bortom det vi förstår för att ta emot den hjälp vi behöver. Det viktiga är inte att förstå hur det fungerar. Det viktiga är att få den hjälp man behöver.