Hjälp mig med

ta bort stressen ur ditt liv
bli rökfri
börja träna
bättre självkänsla
äta nyttigare

hantera ilska
bli snällare mot dig själv
när KBT inte fungerar
när du inte vågar öppna dig för psykologen

sorgbearbetning
PMS
PTSD
bättre självförtroende

ångest/oro
rädsla
bli mer organiserad

få bättre relation…
till dig själv
till din partner (parterapi)
till din kollega

få bättre…
sångröst
golfsving
slagskott
närvaro i nuet / mindfulness

Jag har utvecklat ett helt nytt koncept som jag kallar MindKnowLogy. Det når hela vägen in till kärnan i ditt medvetande och kan därför skapa förändring direkt vid roten där mönstren och beteendena du idag följer en gång skapades. Därför är metoden så kraftfull.

Det här betyder att personer i din närmaste omgivning kan komma att ändra sitt förhållningssätt till dig. Vilket kan leda till att ni blir mer sammansvetsade. Det kan även leda till att ni kommer att glida ifrån varandra.

Om du väljer att börja arbeta tillsammans med mig så vill jag att du förbereder dig på att livet så som du uppfattat det hittills kommer att förändras.

Det är också viktigt att du tar ett snack med personerna närmast i ditt liv innan du tar det här steget eftersom du som person kommer att förändras. Stress kommer att rinna av dig, tankesätt du tidigare använd dig av som lett till konflikt kommer att mattas av och med tiden helt försvinna beroende på hur engagerat du går in i det arbete vi nu kommer att genomföra.

Bokningssystem

Share and Enjoy !

0Shares
0 0