Det här kan du få hjälp med

 

  • FÖREDRAG
  • KONSULTATION
  • INLEDANDE MÖTE
  • ABC-METODEN –  Alignment By Consciousness
  • GUIDAD GRUPPMEDITATION

 

Bokningssystem 

 

 

FÖREDRAG
Hur du medvetet förändrar ditt liv.
Vill du utvecklas som människa? Vill du lära dig hur du vidgar ditt medvetande så att all den kunskap du idag har kan användas på ett mer effektivt sätt? Kanske vill du hittar ett inre lugn och större närvaro i din vardag. En plats där tiden är mer än tillräcklig och stressen mer som ett minne av förgången tid. Då är det här föredraget någonting du inte vill missa.

Att må bra är en mänsklig rättighet. Under föredraget lär jag ut grunderna i hur man omskapar den verklighet man idag befinner sig i och ersätter den med en mer vidgad förståelse. En verklighet som innehåller mer kärlek och mindre rädsla.

KONSULTATION
Vill du utvecklas som människa? Finns det saker du vill ändra på men vet inte hur? Under en konsultation tittar vi på vad det är som du önskar förändra. Jag förklarar varför ditt liv ser ut som det gör idag och vart dom sanningarna som tagit dig hit kommer från. Sedan arbetar vi tillsammans och skapar förutsättningarna för den släppa inlärda sanningar och mönster som inte längre stödjer den sanning du nu önskar leva i enighet med. Så att du kan uppnå det du nu önskar leva i samstämdhet med.

INLEDANDE MÖTE
Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Boka ett inledande möte där du berättar vad det är du önskar hjälp med. Metoden jag utvecklat har mängder med nycklar och verktyg som gör det möjligt att öppna upp en människas medvetande hela vägen in till kärnan där sanningen en gång skapades. Sanningar som håller oss fast och som du med hjälp av den här metoden kan frigöra dig från genom att inte längre välja förståelsen den sanningen representerar. Den enda sanningen som klarar av att skapa separation, nämligen rädsla.

Metoden jag utvecklat synliggör rädslan och öppnar därför upp för möjligheten att välja på nytt. Där det ena valet är att fortsätta förlita sig på rädslan. Medan det andra valet är att frigöra sig från rädslan för gott.

Rädslan är den enda byggstenen i det här universumet som kan skapa separation på ett känslomässigt plan. Detta är den enda orsaken till varför problem baserade på känslor existerar. Det existerar eftersom vi värdeladdar känslorna med en förståelse att rätt och fel existerar. Att någonting är mer värt än någonting annat. Att en person är mer värd än någon annan. Detta är givetvis inte ett logiskt sätt att resonera på när man förstår att rädsla är orsaken till att den förståelsen ens fortsätter råda i samhället.

Metoden jag utvecklat skapar därför balans hela vägen inifrån kärnan där allt vi representerar utgår från. Metoden identifierar rädslorna inom dig och tar därmed bort rädslorna du bär. Du behöver därför inte ha rädsla när du väl förstår hur det här fungerar. Du kan därför framöver skapa dig en verklighet som bygger på förening istället för en kombination av förening och separation som vi blivit uppvuxna med och lärda att leva i samstämdhet med. Det behöver inte vara så längre. Det här är metoden som visar dig vägen ut ur det beroendet en gång för alla.

ABC-METODEN (Alignment By Choice)
Många som använder sig av ABC-metoden upplever mer harmoni, lugn, frid, ro och balans i sitt inre. Många upplever även att dom blir mer vitala och även får mer närvaro i nuet. Prova den utan kostnad i en vecka och bilda dig en egen uppfattning. Är du nöjd bokar du årsprogrammet.

GUIDAD GRUPPMEDITATION
Under en guidad gruppmeditation tonar jag in mig på dig som individ såväl som gruppen som ett kollektiv. Du slappnar av, kanske somnar du, det fungerar lika bra ändå. Under tiden hjälper jag alla genom att forma berättelsen efter energierna som hela tiden förändras i rummet. När tiden för meditationen närmar sig sitt slut har energierna i rummet landat. Då återvänder ditt medvetande till kroppen och om du sovit en stund vaknar du sakta upp igen.