Boosta din energi

Vi har det alla medfött i oss. Förmågan att kommunicera med oss själva fullt ut. Något som för många med den logik och förståelse vi blivit uppvuxna med inte går att förklara lika lite som det går att förstå. Ändå fungerar det. Precis som med kärlek. Ingen kan förklara det, ändå fungerar det. Behöver vi förstå kärlek för att använda oss av alla dom fördelar den erbjuder. Svaret är nej. På samma sätt är det med vår medfödda förmåga att kommunicera med oss själva fullt ut. Du behöver inte förstå hur det fungerar för att använda dig av det. Det enda du behöver göra är att använda dig av din inbyggda förmåga att göra det.

Boosta din energi är ett bra exempel på hur det här fungerar. Du är alltid i kontroll över dig själv oavsett om du är medveten om det eller inte. Att inte tro sig vara i kontroll är även det någonting du kan välja att uppleva oavsett om du gör det medvetet och eller omedvetet.

När jag hjälper dig att hjälpa dig själv till att återfå ett mer balanserat tillstånd inom dig så kommer du att få mer energi. Du kommer att få mer energi eftersom du blir mer fokuserad. Det fungerar såhär. Energin flödar dit du riktar ditt fokus. Om du har tappat ditt fokus så minskar även energin som flödar dit. När du boostar din energi återfår du fokuset vilket leder till att du blir mer energirik.

Bokningssystem