April-Juni 2020

 

April – Juni


4-5 april
Rättvik, Rättviksparken
Hälsomässan Rättvik


18-19 april
Umeå
Mirakelmässan


25-26 april
Eskilstuna
Hälsomässa
Vilstahallen


16-17 maj
Karlstad
Seniorernas Hus
Alternativmässa


6-7 juni
Östersund
Mirakelmässan


En bantad version av föredraget: Hur du medvetet förändrar ditt liv.
Erbjuds vid vissa event.

Med lasersikte på sanningen. Kent Asp når djupet av ditt inre, så Du kan andas ut och bli fri. Sanningen är sällan det du tror…..ge dig själv gåvan att äntligen finna frid i sinnet.
Visa hela texten

Är du beredd att ta steget utanför din trygghetszon till en plats där du kan vidga ditt medvetande och upptäcka nya sanningar? En mer expanderad förståelse av vad verklighet är och därför även har att erbjuda? Utan att den står i konflikt med den verklighet du idag använder som din mall.

Då rekommenderar jag dig att boka ett kostnadsfritt inledande möte med mig där vi går igenom vad det är du önskar hjälp med. Vi kan även ha det här mötet via chatt, över telefon eller på plats i Falun.

Grupphealing
Erbjuds vid vissa event.
Varmt välkommen till en upplevelse utöver det vanliga. Under den kraftfullt guidade grupphealingen tonar jag intuitivt in mig på dig som individ såväl som gruppen som ett kollektiv.
Visa hela texten


Oavsett hur avslappningen ser ut kommer all information att nå dig. Avslappningen kan variera från lätt avslappning till djup sömn. Under tiden hjälper jag alla genom att forma berättelsen efter energierna som hela tiden förändras i rummet. När tiden för healingen närmar sig sitt slut har energierna i rummet landat. Då återvänder ditt medvetande till kroppen och om du sovit en stund vaknar du sakta upp igen.

Vattenflaska rekommenderas då den guidade healingen är väldigt kraftfull. 40-50 minuter, 100 kronor. Betala på dörren 10 minuter innan eventet startar. SWISH eller jämna kontanter. Grupphealingen från samtliga event spelas in och kan även köpas för en hundring i efterhand.

Läs mer på www.kentasp.com