April-Juni 2019

ÅRET RUNT
– Falun
– Online

SUNDSVALL
6-7 April Lördag & Söndag
– Kraftfull Gruppmeditation, 40-50 minuter, 100 kr, begränsat antal platser
– Inledande möte, kostnadsfritt

Intuitivt guidad Gruppmeditation
Varmt välkommen till en upplevelse utöver det vanliga. Under den kraftfullt guidade gruppmeditationen tonar jag intuitivt in mig på dig som individ såväl som gruppen som ett kollektiv. Oavsett hur avslappningen ser ut kommer all information att nå dig. Avslappningen kan variera från lätt avslappning till djup sömn. Under tiden hjälper jag alla genom att forma berättelsen efter energierna som hela tiden förändras i rummet. När tiden för meditationen närmar sig sitt slut har energierna i rummet landat. Då återvänder ditt medvetande till kroppen och om du sovit en stund vaknar du sakta upp igen.

Vattenflaska rekommenderas då den guidade meditationen är väldigt kraftfull. 40-50 minuter, 100 kronor. Meditationen spelas in och kan köpas i efterhand.

INLEDANDE MÖTE
Är du beredd att ta steget utanför din trygghetszon till en plats där du kan vidga ditt medvetande och upptäcka nya sanningar? En mer expanderad förståelse av vad verklighet är och därför även har att erbjuda? Utan att den står i konflikt med den verklighet du idag använder som din mall.

Då rekommenderar jag dig att boka ett kostnadsfritt inledande möte med mig på mässan i Sundsvall där vi går igenom vad det är du önskar hjälp med. Vi kan även träffas online via chatt eller på plats i Falun.

ESKILSTUNA
27-28 April
27-28 April ”Kraftfull Grupphealing 100 kr, begränsat antal platser”
27-29 April enskilda konsultationer med Kent Asp

Falkenberg, Hebergs Bygdegård
25 & 26 maj, lördag & söndag
Lördag & Söndag Kraftfull Grupphealing 100 kr, 40-50 minuter
Söndag & Måndag Enskilda konsultationer med Kent Asp i Falkenberg

Kan jag hjälpa dig?
Nu kan du boka några minuters prova på utan kostnad och ta reda på det. Tänk dig att jag ser allting som energier. För mig är det som att titta rakt in i facit.

Om du vill veta hur du kan skapa dom förändringar du önskar genom att låta mig se svaren i dessa energier. Boka då några minuters kostnadsfri vägledning via chatt så tar vi reda på om jag kan hjälpa dig. Du kan förbereda dig genom att skriva ner vad det är du önskar förändra så tar vi det därifrån. Det går bra att chatta med mig via Messenger och Skype.

Intuitivt guidad Gruppmeditation
Vattenflaska rekommenderas då den guidade meditationen är väldigt kraftfull. 40-50 minuter, 100 kronor

Betalningen påbörjas vid dörren till eventet 10 minuter innan start om inte annat aviserats. Betala med Swish eller jämna pengar.